Mitől jó egy Zöldút és BGF nyelvvizsga felkèszítő tanár?

Biztosan már több tanàrt felhívtatok, akik gazdasági angol-tanítanak, aztán mikor az órára kerülne a sor vagy kimentik magukat, h oh, én gazdasági nyelvizsgára felkészítést nem vállalok. Vagy h nyáron nem dolgozom választ kaptok. Vagy esetleg már az első órán érzed h nem ért hozzá a felkészítő tanár, vagy nem szimpatikus, sokszor megszégyenít, hiányzik belőle az empátia, és még sorolhatnám, h tanitvànyaim miket meséltek, míg megtaláltak engem.:)

Mint, ahogy egy jó felkészítő tanár, legyen közgazdász végzettsége, képe legyen a gazdaságról magyarul, angolul egyaránt. Specifikusan készítsen az üzleti nyelvvizsgára legyen az BGF, Zöldút vagy Corvinus. Legyenek vizsgakönyvei, amiből 100 meg 100 típus feladatot gyakoroltok nyelvvizsga specifikusan. Legyenek régebbi vagy elmúlt nyelvvizsgáról szerzett vizsga feladatai.És órákon angolul folyon a beszélgetés ezzel is késztetve titeket, h angolul beszéljetek, így hamar belejöttök a folyékony helyes beszédbe.

Fontos,hogy a BGF,Zöldút nyelvvizsgára olyan, tanárt válassz, aki empatikus, igazodik hozzád, abban, amivel neked nehézségeid vannak, abban segít, legyen az nyelvtan, vagy hogy nem mersz megszólalni.
Fontos, h olyan tanárt válasz, aki nem állandóan minden egyes szavadba belevág és kijavít, mert az csak lehúz lelkileg, nem visz előre. Fontos, h az üzleti nyelvvizsgàra felkészítő angol tanárod lássa, h először csak a súlyosabb hibákat javítja ki, aztan mikor már jól begyakoroltad, akkor már lehet vígan az apró hibákra is öszpontosítani.

Fontos, h olyan tanárt válasz, aki követel, de egyben van humora is,h ha nem csinalsz házit párszor, nem fog keresztbe lenyelni.:)

Fontos, hogyha nem csak a nyelvvizsga letevése a célod, hanem jól akarsz beszélni angolul, folyékonyan, magabiztosan, annak az egyik nagyszerű módja, h szép lassan az angol felkészítő tanároddal növelitek a koncentráció készségedet. Ezt pedig legjobban úgy lehet, ha 45 perces óráról átértek a 60 percesre, majd pedig szép lassan a 90 perces órákra, ahol végig angolul bészéltek, és ami először nagyon fárasztó lesz, de aztán belejössz, mint mindenbe.:)

Én, egy ilyen lelkes,empatikus, és végtelenül türelmes angol tanárnéni vagyok.:)

Várlak titeket szeretettel.

Elérhetőségek:
tel : +3630/620-1798

email_logo : mibakrag(kukac)gmail.com

facebook-logoRengeteg infó a vizsgákról, és elmúlt nyelvvizsga anyagai fent vannak a facebook oldalamon. Ha tetszik, kattints a képre és  give  me a LIKE:)

 

Tanítás helye: Belváros


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>