Zöldút nyelvvizsga felkészítés

Sziasztok bátor vizsgázók, vizsgára készülōk,

Készüljetek velem a nyelvvizsgára. Nálam így készülünk:

Írásbelire:

Készülünk a szövegértésekre, elmodnom, milyen típus feladatok vannak,

alapvetō nyelvtant veszünk a vizsgához.

 

Begyakoroljuk a táblázat elemzéseket, múlt, jelen, jövō idei táblázat elemzéseket, elōrejelzéseket. Megtanulod,h írj, milyen minding használatisos lépések szerint írd meg és mit várnak el tōled a vizsgán, milyen nyelvtani szerkezeteket, mondat összekötō szavakat tegyél bele az elemzésedbe.

Levél írásánál mind a 6 levéltípuson mindket eladó/vevōi szemszögbōl vizsgálva +Eu pályázatos, hitel kölcsön felevevōs  levelet végig gyakoroljuk. Vesszük,h milyen nyelvtani szerkezeteket, mondat összekötō kifejezéseket tegyél bele,h sok pontot kapjál a vizsgán.

Szóbelire:

Átbeszéljük, közösen megírjuk a bemutatkozásodat, h hol tanulsz, dolgozol, mibōl írtas a szakdolgozatodat stb.

Diagram elemzésnél minden típust (kör,oszlop,vonal, vegyes diagram) begyakorlunk lépésrōl lépésre, egyszerūen,h minél lazábban menj a vizsgára.

Szituációknál végig megyünk mind a bevont vizsga szituációkon, mind amik már voltak, illetve amit most húztak Novemberben a diákjaim.

Velem úgy készülünk,h magabiztosan vizsgázol le.:)

Jelentkezni itt tudsz: englishagika@gmail.com

Ha nem tudsz eljárni hozzam személyesen/Skype-on, vagy nem fér bele az idōdbe, akkor a SZUPER FELKÉSZÍTŌ CSOMAGOT AJÁNLOM,amivel ugyanezek,amiket fent leírtam benne vannak, így otthonról is tudsz magadtól készülni. Ha pedig van par kédésed anyagokból, még mindig vehetsz pár órát és átbeszéljük,amit nem értesz.:)

Sok szeretettel várlak titeket:)

Ágika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>